2013-05-17

Girls night out!

Nu är jag och Hanna redo för Girls night out, det är ett bloggevent för bara tjejer ska bli riktigt kul  att få ha en kväll med bara mig och Hanna. Hörde även att det bjuds på goodiebags och vin, kan ju inte bli bättre!


Stolt

Idag känner jag mig stolt över mig själv. Känner mig nöjd efter dagens gympass, det har jag och tacka Diego som har tålamod och visar mig olika övningar. Visst klart jag kan maskinerna om vad son är bra för vad, men sen och verkligen använda dem rätt är en annan femma. Nu vet jag vad jag ska öva på och vilka maskiner som passar mig bäst. Sedan en annan grej jag har märkt är när jag provade gamla kläder jag inte haft på länge och märker att mycket sitter löst idag. Om jag är stolt?! Oh ja. Detta får mig och vilja fortsätta eftersom jag märker att jag går mot rätt riktning. Heja mig! Nu sitter jag på bussen på väg mot min bästa vän. Vi ska på ett bloggevent, aldrig varit på något sådant innan, ska bli väldigt spännande.
Från gymmet idag 

Gymdags!

Sitter i trappan på gymmet och väntar på mannen, han är inte snabb idag! Försöker tagga till men det är tufft idag!

2013-05-16

Hemmafru

Idag har jag varit ledig från jobbet men vad gör det om man har massa grejer och fixa här hemma. Jag har ägnat dagen åt att tvätta, diska, handla och laga mat. Det är väll så här livet som vuxen ser ut antar jag! Det är inte så illa som det låter, tycker än så länge att det är kul och tvätta men å andra sidan kan det bero på att jag bara har behövt och göra det i knappt 2 år!
Senare på dagen kom min fina vän Karolina på besök. Vi satt på terrassen, drack cider och bara tjötade om gamla minnen. Det är nog inte en tyst minut när vi ses, vi har upplevt alldeles för mycket tillsammans så det finns inte tid för tystnad! Tänk att efter 17 år fortfarande och vi är fortfarande så bra vänner. En vän för livet är du Karolina!



2013-05-15

Dagens cravings!

Jag har alltid älskat sneakers och idag hittade jag mina drömskor! Det är Nikes special edition från Tiffanys.
Hur snygga?! 

2013-05-14

En helt vanlig grå tisdag

Idag är det tisdag och det känns verkligen, solen har gömt sig och regnmolnen har tagit över idag. Eftersom det är sånt tråkigt väder så känns det faktiskt helt okej att jag måste jobba idag, någon nytta måste man ju känna att man gör.
Igår skulle jag och Hanna gymma och allt gick enligt planerna, Emilia var med och skulle lämnas på mini-SATS, som hon annars har tyckt varit kul. Men igår bestämde hon sig för att hon inte tänkte stanna där ensam. Hanna och jag gick in för att byta om och lämnade Emilia hos personalen, dem är väldigt duktiga där så därför tänkte vi att Emilia skulle säkert lugna ner sig. Det gick kanske 3 min och personalen kom ut med en ylande och snorig Emilia, det gick inte idag sa hon. Hanna gick in med klumpen igen för att leka med henne lite och jag gick upp till salen. Kände på mig när passet började att det nog inte blir någon träning för Hanna den här gången och så var det. Jag fick helt enkelt byta min partner in crime till en äldre, tanig man som inte sa ett ord på hela passet, gjorde i och för sig inte så mycket eftersom jag inte var på bekanta-mig-  med- nya- människor humör. Crossfiten dödade mig igår och idag känns min kropp som spaghetti, blir nog bara en promenad med Diego ikväll.
Dags för att göra mig till en människa och dra på sminket!

2013-05-13

Att hålla sig motiverad.

Ja det är ingen lätt match och hålla sig motiverad alltid, speciellt när det kommer till träning! Jag har i princip alltid hållit på med någon aktivitet i mitt liv, allt från tennis, minigolf (haha pappas ide), travat, dansat (hip hop, salsa, cha cha m.m) och gym. Men det har varje gång slutat med att jag antingen inte har tid eller helt enkelt tröttnat på det. Jag har sedan alltid varit som jag så fint kallar det"erotiskt mullig" och jag har alltid fått kämpa med min vikt. Även ifall jag har gått ner i vikt med åren så är jag ju aldrig riktigt nöjd. Så nu efter många år med klagande på mig själv känner jag att det inte finns tid för lathet och missnöjdhet! Jag har nu tränat i 6 månader och väger i alla fall 8 kilo mindre. Min motivation till träningen kan jag tacka Diego, Hanna och resultaten. Hade det inte varit för dem hade jag inte fortsatt, Diego ger mig tips (i kost och övningar) och puttar ut mig genom dörren och Hanna... Ja allt man gör med henne blir ju kul och därför ser jag alltid fram emot att få träffa henne, speciellt på gymmet! Hon är även bra på att tjata på mig. Resultaten kommer bara som en bonus.
Imorgon har vi bokat in oss på crosstraining jag och Hanna, ska bli riktigt kul, fan vad vi kommer dö!!! God natt!
Jag och Hanna, partner in crime


Dem här bilden tog jag för att motivera mig själv, får jämföra om några månader igen.

2013-05-12

Kära sega söndag!

När vi vaknade imorse var det dags för oss att bege oss hem till Göteborg. Vi har haft en grym vistelse i Växjö men det är väldigt skönt och få komma hem! Dock fanns det ingen tid för oss och vila när vi väl var hemma, utan vi slängde av oss väskorna och slängde på oss gymkläderna eftersom spinning stod på schemat. Måste säga att det var nog det bästa och värsta spinningpasset jag har varit med om, misstänker att det var tack vare Diego eftersom jag tävlade mot honom hela tiden. Jag tänkte att jag måste hålla ikapp med honom, kändes riktigt gött! Både jag och Diego var svettiga som grisar, speciellt Diego, det var som en pöl runt hans cykel! Vi var hungriga som lejon efter passet, så jag stack till ICA och köpte grillad kyckling som vi slängde i oss med gott samvete.
Nu ska vi bara vara hemma och slappa, det är ju vad söndagar är till för.

Lagom taggade inför spinningen! 


Belöningen 




Sista kvällen i Växjö

Idag har vi bara tagit det lugnt här i Växjö. Vi åkte in till stan efter frukosten och bara strosade runt. Killarna passade på och klippa sig på en drop-in salong, tog nog 15 min och båda var klara. Snabbaste frisörerna jag har varit med om, Diego blev riktigt nöjd också vilket är självklart en fördel!
Vi hann även med en lunch som bestod av pizza och falafel, satt verkligen inte fel med tanke på mitt tinga huvud från gårdagens vinkväll. När vi kom hem efter stan var vi alla tvungna och ta oss em siesta eftersom det trotts allt bor en 1 åring här i huset och han väckte huset vid halv 8 redan. Inte för att jag gick upp vid den tiden men ändå! Vi vaknade alla 1 timma senare och då var set dags för årets första grillning och vem om inte Diego fick stå för förberedelserna. Grillningen blev riktigt lyckad och det bjöds på revbensspjäll, rotfrukter, korv, majskolvar m.m. Till efterrätt blev det grillad banan med choklad och glass, mums!
Nu är det dags för oss och sova!