2010-01-07

Bloggtorka igen....

Jag är sämst på att blogga, I know! Jag glömmer hela tiden bort att jag har den här sidan, den är ju tillför att uppdatera mina kära vänner, men om man pratar med dem nästan varje dag känns det onödigt. Det var kul att blogga i början faktiskt men nu börjar jag tröttna igen. Jag borde egentligen sitta och plugga nu men det orkar jag inte heller. Den här tentan är verkligen ett mysterium, ingen i klassen vet riktigt vad vi ska greppa. Svårt att följa en lärares instruktioner om han har dyslexi, han har gång på gång skickat ut mail där han vart tvungen att rätta sina egna instruktioner. Illa.

Apropå ingenting så var Nyår riktigt lyckad, inga riktiga skandaler förutom att en viss person "no names" lämnade lite spår efter sig. :) shit happens. Twister lämnade sina spår i både mina armar och ben, katastrof fatta hur otränad jag är!?
Har även fått Isabellas bilder, hennes minneskort har gått varvet runt och hennes kamera är grym! Nu väntar jag bara på Hannas och Natalias bilder, Natalias får jag nog vänta tills nästa nyår (jag har fortfarande inte fått bilderna från i somras då vi gjorde Park Lane och hade "brun" inställningen haha)


Over and out// Jasiowa