2010-09-24

Dagens låt!

Eftersom det är helg blir det en riktig partylåt! :D



David Guetta Feat Afrojack & Niles Mason- Louder Than Words

"salstenta- oskuld"

Idag är det dags att ta den, min första salstenta idag! Är faktiskt en aning nervös tänk så har jag pluggat på grejer som inte alls behövdes och missat något som är jätteviktigt :O En omtenta finns inte ens i min värld just nu, HELL NO! Håll tummarna för mig :)



Over and out// Jasiowa




2010-09-23

Dagens låt!



Katy Perry - Teenage Dream

Plugg, plugg.........

Idag blir det och dra till peddan, är ju sämst på att plugga hemma, hittar alltid på annat att göra. Lite segt bara det är att jag inte har någon pluggkompis så det blir och käka lunch by myself, hahah värsta jag vet är att äta själv känner mig alltid så sjukt mobbad så jag väljer oftast att skita i maten. Jag har iaf en tenta imorgon, och det är min FÖRSTA salstenta, salstenta känns sjukt seriöst. Klassen vill även köra en tenta-ÖL efteråt och tentan slutar klockan 13 och det känns alldeles för tidigt för att dricka, även för MOI! Men vem vet kanske går sjukt dåligt då blir det väll en tröst-ÖL istället.

Snart är det helg igen och då blir det lite jobb och en ev. utgång på lördag, Hanna vill dra till Klubb soft och det vill väll jag med, längesen jag och hon gick ut. Därför ser jag fram emot det extra mycket! :D kililililililili...

Over and out// Jasiowa


2010-09-20

Dagens låt!



Drake - Find your love

Sverige borde skämmas

Jag skäms för de ca 300 000 som har röstat på SD, hur kan man vara så puckad?! "Bevara Sverige svenskt", då hade vi inte haft något? Vi hade fått skicka tillbaka potatisen, kaffet och allt annat som idag förknippas som svenskt. Kan inte fatta att vi idag har nazister i riksdagen, jag hoppas att alliansen håller sitt ord och inte låter sig påverkas av vad SD har och säga. Visst yttrandefrihet i all ära men jag vägrar att nazister skall påverka i viktiga beslut.

Bevara Sverige mångkulturellt!

Over and out// Jasiowa en stolt halvpolack!

2010-09-19

Dagens Låt!



Musiq soulchild - Iwannabe

Godmorgon!

Sov över hos Hanna igår men när jag vaknade var hon borta!? Kändes väldigt skumt och ensamt att vakna upp helt själv eftersom Hanna skulle till jobbet. Idag är det röstdags men jag har ingen aning på vad jag ska rösta, gjorde ett test på Aftonbladet och då blev resultatet SD?!?! Asså what det är ju helt sjukt, jag är allt förutom det. Hemskt om folk verkligen litar på det testet och sen går och röstar haha.
Nä nu ska jag dra mig hem till mitt crib och plugga...



Over and out// Jasiowa

God natt!

Nu är det dags att gå och lägga sig, blir och somna till Sex and The City igen! Har varit en härlig lördag, jobb, läsning och mys hos Hanna (igen) med chips och dipp! Jag undrar vad som händer ute i dimman just nu, känns som att man går miste om något(?) Well Avenyn får klara sig utan mig den här natten..



En av mina favoritscener :D


Over and out// Jasiowa