2009-11-13

4 år... ♥

Idag är det 4 år sedan vi förlorade en kär vän, idag är han en kär ängel som kollar ner på oss och skyddar oss. Idag ska jag ut med Hanna och Karolina och vi kommer skåla för dig Goran, för den du var och nu är där uppe. Du var en speciell kille som fortfarande lever kvar i mina tankar. Jag ställer mig alltid frågan, hur hade det varit om du fortfarande fanns kvar på jorden? Vi hade antagligen festat livet ur oss. Jag är glad att vi fick tillbringa din födelsedag tillsammans och det är en kväll som jag fortfarande tittar tillbaka på och jag önskar att vi fick vara med om en sådan kväll en gång till. Vem vet du kanske förbereder den stora festen där uppe.


♥ Goran, himlens finaste ängel 12/10-87 - 13/11-05 ♥

2009-11-09

Malmoe

"cha cha".. ännu en intensiv påbörjad vecka. Hade lektion idag med en klass jag inte träffat så mycket, nästan ingenting alls om jag ska vara ärlig. Jag skulle hålla i samma lektion som jag gjorde i fredags, som för övrigt gick jättebra och jag kunde börja min helg stolt. Idag dock gick lektionen inte alls lika bra trotts att jag kom in med en positiv inställning och jag kände mig välidgt självsäker. Lektionen var hur stökig som helst och jag fick verkligen inte tyst på elverna hur mycket jag än försökte, tystnaden kanske höll i sig 1 minut och efter det började kacklet igen. Vill helst glömma den här lektionen och bara gå vidare, det här ska inte skrämma iväg mig.

Ja ja, idag slutade jag skolan kl 5 och jag träffade Hanna i stan och Karolina joinade oss någon timma senare, vi satt på Condeco och fikade (såklart) jag drack en jättegod chailatte förutom att den var lite halv kall.

Hanna berättade idag att Christoffer har bjudit henne till Malmö och att hon gärna fick ta med sig en kompis, och den kompisen blev jag. Vi bestämde idag att faktiskt åka och det blir den 27e till 30e nov, ska bli riktigt trevligt faktiskt. Trotts Jennys dåliga erfarenhet av Malmö så måste jag testa på den ökända/hatade staden på egen hand.

Nu ska jag faktiskt lägga mig eftersom ännu en intensiv V.F.U-dag väntar på mig.

Over and out// Jasiowa
XoXo