2009-10-24

Kalas!!!!

Idag blir det kalas i Shortvalley och Hanna ska firas som bara den! Det som är så kul är att det kommer så mycket olika människor, det kommer bli ett riktigt gott och blandat gäng. kilililililey! Undrar verkligen hur kvällen/natten kommer sluta, några skandaler kanske? hahah..

Sitter nu hos Hanna redan och vi har precis käkat pizza, viktigt med bra bas om man säger så, och man kan undra om Hanna redan fått i sig lite redan hon står och uppträder här för mig.

Over and out// Jasiowa

Liseberg i somras, Anna, Hanna och Johanna

2009-10-23

"Mission baka muffins"

bakade muffins igårkväll och de blev faktiskt riktigt bra förutom att de är väldigt disformerade, men skitsamma de är till för att ätas. Tanken är att jag ska ha med mig dem till Hannas kalas men får se om det blir några kvar efter att min kära far har vräkt i sig några haha, riktig gottegris är han.

Idag ska jag träffa min kära vän för ett glas vin, öl.... kaffe? haha vem försöker du lura egentligen? Längesen det bara var du och jag, och jag har verkligen saknat det ska du veta.

Ja jag vet de ser inte så smarriga ut, men skenet bedrar okej?! haha..

Over and out// Jasiowa

2009-10-21

Grattis Hanna!

Grattis på födelesdagen Hanna <3 önskar dig allt det bästa! oj oj vad du ska firas på lördag ska du veta! hehe..

Och sedan ett litet citat från min kära arbetskompis apropå kärlek, "det är som tvålen, ju hårdare du håller i den ju lättare glider den ur din hand"

Over and out// Jasiowa

2009-10-20

beroende..

Har en svaghet och det är... serier! Jag följer; The Hills, Greys Anatomy, Ugly Betty, Desperate Housewifes, som tur är har Prison Break slutat nu och jag fick se det sista avsnittet nästan samma dag som jag kom från Miami, kunde verkligen inte hålla mig.
Well well The Hills är på TV nu och sedan har jag Betty och sist Desperate, alltså är min kväll fullspäckad and Im lovin it! Nu ska jag hämta cookies och thé.

Im not an addict I just have a bad habit.

Over and out// Jasiowa

Fröken Anna "skolkar"

Är så fruktansvärt trött och hungrig som en kossa, sitter på min praktik just nu och min lärare är iväg på lektion. Hon har samhällskunskap och det är inget ämne jag kommer ta del av i framtiden så därför fick jag "skolka", har dock en annan uppgift och det är att jag ska planera ett helt tema om ungdomskultur! Hade hellre gått på samhällskunskapen om jag ska vara ärlig, känner mig helt vilsen och jag vet inte vart jag ska börja. Intressant det är det ju men jag vet helt ärligt inte hur jag ska få ihop det till ett roligt tema och allt har ett bra flow med roliga övningar. Någon som har tips? hihi..

På lördag är det partyyyyyy eftersom mina kära vän Hanna aka Hornis (väldigt internt och det har egentligen ingen sann förklaring till hur hon fick namnet), ska bli riktigt roligt planerna är ju att stanna kvar där hela kvällen/natten. Sällskapet är också väldigt trevligt eftersom det är så blandat med folk, surprise surprise kommer Mr Grecki och hans käre vän också! En annan rolig grej som Hanna redan vet om, Johanna råkade nämligen tabba sig lite och berätta att vi hade en överraskning till henne. Därför kan jag lika gärna säga att det går som planerat än så länge, Hanna be aware!!! mohahaha!

Over and out// Jasiowa

2009-10-19

ännu en VFU-vecka.. wohoo!

Jahopp ännu en slitsam vecka med mina kära ungar hehe. Sitter nu fixad och klar och redo för att bege mig till bussen, inte ofta jag blir klar så tidigt den går först om 15 minuter. Medan jag väntar lyssnar jag på en jätte härlig låt med Kesha - Tik tok, en riktig boost för humöret och en annan brasiliansk låt som jag egentligen upptäckte för längesedan, men när jag åkte i Hannas kompis bil häromdagen hade hon den spelandes i högtalarna och jag blev påmind om hur bra den är.

Over and out // Jasiowa