2010-01-16

en liten söksak..

Ja just det en till sak som jag tyckte var lite rolig, jag snackade med Kris förut och han skulle tydligen ut med sina kompisar ikväll, tänkte inte så mycket mer på det jag var ju inte sådär sjukt sugen ändå plus min ekonomi är ju inte på topp direkt, hade bara gjort ont att behöva betala entré OCH garderob, käääära Sverige. Men iaf så skickade Kris iväg ett sms precis där han skrev följande "Bara så du vet, jag hade bjudit med dig ikväll men du hade bara vart omgiven av en bunt kåta killar som snackar snusk. Du skulle inte haft skoj =( puss" EHM, jag vet inte men det här är ju våra soulmates hahah det är som att höra oss fast i killkroppar. Tyckte det var lite roligt! Trodde Kris kände mig eller oss bättre än så! Ja, jag snackar om er: Nats, Jen, Iz och Pudi hahaha...

Här kommer iaf klippet jag ville visa som jag tyckte var en riktig sötsak

Over and out// Jasiowa

konstig känsla...

Vet helt ärligt inte vad som har hänt med mig den här helgen. Jag orkar verkligen inte göra något, tragiskt och säga men detta är min första helg då ja varit hemma både fredag och lördag! Inte för att jag måste utan för att jag inte orkar göra något. Pratade med Jenny förut om hon ville dra en utgång, men lördagar är liksom inte gratis, någonstans! Jag kollade Parken men där hade de stängt listan igår kväll. Jag har nämligen inga pengar att slösa, iaf inte för utgångar. Därför fick vi banga ideén lika fort som jag kom på den. Ideén var också den att jag ville köra en helt nykter kväll men då fick jag kommentaren av Jenny "Då var det nästan ingen idé"! hahaha bästa kommentaren.(Därför jag frågade dig Isunia vilken tid du ska på bio)

Well well nu sitter jag här, helt själv och lyssnar på Kanye West - Good life och mår kanon! Imorgon ska jag jobba så då blir det inte heller så mycket socialt umgänge för min del, dock med kunderna de är ju så underbara, de är verkligen dem enda jag vill umgås under min helg..NOT! Men det är pengar och det bangar väll jag aldrig.

Det som dock har gnagt på mig den här helgen är Miami-resan, fi faaaaan vad gött vi hade det va?! Läste igenom varenda inlägg i Isunias blogg, och jag vill verkligen tillbaka. Jag tom gjorde ett bildspel med lite musik i bakgrunden från resan, men nu har jag sparat den och det går inte att spela upp den nu. Suck jag som hade kämpat så! Ska försöka fixa det och lägga upp den här sedan, om den inte är för stor.

Ooh just det som ni säkert redan märkt är att jag älskar Avatar! Den är så grym va, handlingen, tekniken och den rosa bakgrunden är underbar! Jag har tom gjort om en bild där jag försökt att göra om mig själv till en Na'vi (jag vet jag är FETT mobbad!) Men så är det när ens vänner inte kan umgås med en, se vad ni gör med mig! hahaha nä luuuugnt! Pubquiz på tisdag ju kilililililili!


Så här hade jag sett ut om jag var en na'vi (ja jag vet jag är nörd men sssssh)

jag vill ha den här pluuuuutten
Over and out// Jasiowa