2007-03-27

Saknad!

Gud vad man saknar den gamla goda tiden ibland asså, dags för sentimentalitet *haha*. Tänkte lägga upp lite bilder och dem är dedicated till mina älskade Blue Oceanare. :)






// Ni är Lovely my dearest!

2007-03-26

Livet har sina goda stunder...

Sicken härlig dag det är idag! Kan det bli en bättre arbetsdag än; käka marrängtårta, dricka saft och solen skiner för fullt? svar: Nej.
Och snart slutar man :D

See you later!

// A Happy Anna. :)

2007-03-25

Gåshud!

Igår var jag på match, shit asså Brasilien - Chile!!! Wawaawiiwaa säger jag bara, det var helt konstigt och se Ronaldinho och Kaka och Robinho träda in på plan, fick världens gåshud ville framförallt bara ta på Ronaldinho! hahaha.. sjuk känsla var det, vi kunde knappt sitta närmare planen än vi gjorde, skit bra platser hade vi.
Dagen var allmänt skit go och hur soft som helst (det kändes nästan som om sommaren var här.) Gud vad jag längtar till Brasilien vill vara där nu, alla heta brassar gjorde så att jag belv ännu mer sugen hihi. Vill gå på matchen igen!! Fatta va kul vi skulle ha haft om vi var där alla 4, hade ägt allt asså det var lite skämigt och stå och skrika efter snyggingarna och komentera deras lår, gick ju inte direkt och komentera så mycket med Ali om hur snygga hela Chile laget vara asså, säger bara Gonzales shit vad han är het! *asg* Det går inte hjälpa detta asså men vi tjejer har ju en tendens till att kolla på lite udda grejer på matcherna.
Tänkte jag ska lägga upp lite bilder från matchen, fick med Chilenarna när dem stretchade innan matchen!



Matchen slutade med 4-0 till Brasilien, vad annars liksom ;)

Saknar er mina Änglar! See you soon.
Over and out // Jasiowa