2010-09-18

Lagom seg..

Jobbat idag, började klockan 7 imorse det var riktigt tufft att komma upp! Dagen har gått lagom segt känns som att det är en söndag och inte lördag, får se vad som händer idag, jag vet i alla fall att jag ska till Hanna. Har köpt chips, dipp och cola :) niam! Nu blir det löööördags mys!





Den här snygga mannen får pryda min blogg idag! He is a real man ;) hahaha..

Over and out// Jasiowa


2010-09-17

Dagens låt!



Kings of Leon - Sex on fire

Lonely

Nu sitter jag här, själv, nyduschad, med tända ljus och té i handen. Jag har en myskväll med... mig själv hahaha kul! Det är ju en stor skillnad på den här kvällen och de senaste kvällarna jag haft, då jag varit ute och skakat rumpa nästan varje helg och lite för många dagar på en vecka under mitt lov haha. Idag är jag duktig eftersom jag ska upp klockan 5 imorgon för att dra till jobbet, wunderbart!

Dagens idag: Mamma ringer från jobbet och ber om att få prata med pappa.
Pappa:"Ja, vad är det?"
Mamma: "Nä det var ingenting, ville bara höra din röst"
Pappa: "Jaha ehm okej, tack"
Sedan berättar pappa detta för mig och säger "men vad vill hon?!" hahahahaha asså detta är mina föräldrar i ett nötskal, och jag älskar det!

Finns inte så mycket att säga så mycket just nu, därför lägger jag upp sommarens party bilder eftersom dem beskriver bättre mitt liv än vad jag kan göra i text.

















Over and out// Jasiowa

2010-09-15

Dagens Låt!



Nicki Minaj - Your Love

Pyjamasparty

Hanna sitter precis bredvid mig och säger "fan vad sjukt din ring är t.o.m för stor för min tumme!!", tack min vän jag älskar dig med! Ikväll har vi myst, lagat hemmagjorda hamburgare, det sjuka är att vi hade tre olika såser på: hamburgerdressing, gurkmajonnäs och ketchup! Ja ja nu ska vi kolla på Kungarna av Tylösand och gotta oss i att vi är normala människor hahaha. Vi ska även få besök av fyra ytterliggare sköna tjejer, Sex and The City! woohooo!


Over and out// Jasiowa

2010-09-14

Dagens låt!



Trey Songz - Can't Be Friends

"Be your own best friend. Never ever, put yourself down"

Jag önskar att jag tidigare gett den här mannen en chans, min kära vän Izz har sen lång tid tillbaka tjatat på mig att jag ska läsa hans böcker. Jag fick låna Alkemisten (har för mig att det var när vi skulle till Brasilien?) men jag tyckte då att boken var inge vidare och den fångade inte mitt intresse. Dock väcktes mitt intresse på nytt när min klasskompis Jennie tipsade mig om en vacker men tragisk berättelse "elva minuter" som är skriven av Paulo Coelho. Hon sa till mig att det måste vara en av dem finaste böckerna hon någonsin läst. Jag har svårt att läsa böcker och jag är väldigt svårflörtad, författaren måste fånga mig redan de 10 första sidorna annars ger jag upp. har säkert förlorat en del fina lässtunder pga det, men men det man inte vet har man inte ont av!

Jag rekommenderar i alla fall hans böcker, har läst 3 av hans böcker på ungefär 2 veckor och det måste vara ett mirakel.

"Be your own best friend. Never ever, put yourself down"// Paulo Coelho



Over and out// en kanske lite visare Jasiowa