2010-01-18

Los Angeles baby

Eftersom jag och Hanna klantade oss sist när vi skulle på möte med CIS så fick vi boka om till en annan dag. Vi båda var nämligen 100 på att mötet skulle vara klockan 17.00 men så ringde Hanna panikslaget att vi skulle vara där klockan 16.00. Typiskt oss, inte ens två hjärnor kan hålla reda på en sådan enkel grej som tiden. Suck. Men idag ska vi iaf gå på det här mötet klockan 16.00!!! Vi får se vad de har att erbjuda, vi har ju inte bestämt något än men vi är sugna på att få reda på lite mer grejer, kostnader, kurser, boende m.m. Sedan ska jag även fråga något åt Jenny men min mobil blev cpig igår så den raderade alla mina sms, så Jenny du får säga till mig igen vad det hette det jag skulle fråga åt dig. :)

Det hade varit såååå grymt att få åka iväg till LA, planerna är att vi ska gå på Santa Monica. Jag hade tänkt mig och gå kommunikation och ledarskap. Hade varit kul och se hur deras kurser ser ut jämfört med de vi har här på GU. Kan tänka mig att de inte är lika flumiga där som här. Eller ja flum och flum, allt ska ju vara så sjukt pedagogiskt på GU (säger den framtida lärare själv).

Om jag åker dit så har jag även chansen att äntligen få besöka Universal Studios :D Stackars Koffe som inte fick sin vilja igenom, inte lätt att stå emot 4 polska kvinnor. Vi vet vem vi brås på ;)
Finns en del andra grejer jag hade velat besöka t.ex. LA Ink, Hollywood, Bel Air, Beverly Hills m.m. Jag blir helt exalterad när jag skriver detta, känns nästan som att jag verkligen ska åka!!!






Over and out//Jasiowa