2010-06-17

Sista skoldagen!

Idag är det tänkt att det SKA vara sista dagen i skolan, officiellt. Vi har ju hållt på med ett jävla fördjupningsarbete (jag får kalla det jävla) Gud vad vi har slitit med det här arbetet, och det har orsakat mycket drama i våran lilla grupp på 3 personer. För det första var det sjukt svårt att välja ett ämne att skriva om, eftersom risken fanns att vi tog vatten över huvudet, detta är ju ett arbete inför examensarbetet alltså ska det vara ett lite mildare arbete. Trotts val av ämne, som enligt oss skulle vara tydligt och enkelt, slutade med att vi inte visste längre vad vi skrev om till slut (vi har börjat att skriva på ungefär 4 olika ämnen). Ett grupparbete gör även att gruppkamraterna kan ha en tendens till att störa sig på varandra, eftersom de är dem enda man får träffa varje dag. Här blandas även den stressade med den ostressade. Jag och Jen har en tendens till att inte stressa upp oss i onödan, eftersom det ger absolut ingenting, men våran tredje gruppkamrat stressade upp sig hela tiden, vilket gjorde att det påverkade mig och Jen negativt och det blev ännu värre för honom eftersom då kom trädde frustrationen fram också . Detta slutade i en konflikt och en del skrik, inte för att en konflikt behöver vara dålig, den kan få en grupp att gå framåt genom att se på sina tidigare brister och misstag. Här var det ju inte bara den tredje kamraten som skulle titta tillbaka på vad han hade gjort men även jag och Jen fick ta tag i oss själva för att behaga hans lilla behov (kände ni sarkasmen? haha)
Nä nu ser jag att jag svamlar igen haha..

Well well jag avslutar med en låt som har blivit lite av en tradition känns det som.



PS: Pani Doktor kommer på lördag!!!!


Over and out// Jasiowa

2010-06-16

"So Happy I Could Die" // Lady Gaga

Det finns dagar då det riktigt pirrar i magen, det pirret kan jag bara kalla lycka och den känner jag idag! Det finns dagar då livet uppskattas så mycket mer än vad det gör andra dagar, jag försöker alltid ta tillvara på dessa dagar och alltid försöka minnas tillbaka då man känner en tomhet inom sig. Den värsta känslan jag kan ha ibland är en oerhörd tomhet och ensamhet trotts att man har så många fina vänner och en underbar familj som stödjer en i alla ens beslut (nästan haha). Den känslan av ensamhet är ganska svår att förklara, den liksom biter sig fast i halsen och man kan inte riktigt sätta fingret på varför denna känsla så gärna vill sätta sig fast. Oftast går det över efter en god natts sömn och nästa dag är det som att ingenting har hänt och man fortsätter som vanligt, gå framåt.

Kanske ska man blogga då man känner denna känsla men jag är ju sämst på att sätta mig ner och skriva, det blir istället att man sätter sig framför TVn och dödar tiden. Nu är ju sommaren här dock och jag hoppas på en sommar full med aktiviteter med dem bästa som finns, mina vänner!! Ni är underbara hela högen, ni alla är så speciella med era blandade personligheter och tillsammans blir ni oslagbara för mig. Ni får mig alltid att lé.

Izunia-Min pinky- dinky vän. Våra ändlösa telefonsamtal, dem är helt underbara. Jag hoppas på många såna samtal i sommar fast in real life.

Jenusia- Min fina vän. Jag hoppas på mycket sushi i solen och mycket fest med dig, vi shakar alltid loss på dansgolvet.

Hanna- Min "syster" Johansson. Finns inte en dag då jag inte kiknar av skratt, finns nog ingen mer flumkompis som dig, vi kan göra allt till något roligt.

Nats- Min underbara doktor som jag saknar fruktansvärt mycket, äntligen får jag se dig och det kommer väll bli som alltid, när vi träffas känns det som att vi inte varit ifrån varandra en enda dag.

Karolina- Våra ändlösa fester är minnesfulla (av det man minns iaf) Du+ Jag+ Vin= Oslagbara.

Med detta vill jag tillägna en låt till er som får mig att tänka på er, det är bara Lady Gaga som kan sätta ord på det jag känner för er. (Well i alla fall refrängen haha)



Over and out// Jasiowa