2009-09-27

Back in town..

Ja inte för att jag var borta så länge, men nu är jag tillbaka! Har haft det jätte bra hos min Halmstad-soulmate Dea, hon är verkligen jätte go och hon har verkligen tagit hand om mig. Målet med resan var att jag skulle få komma bort lite, och vi skulle bara ta det lugnt sa vi när vi bestämde att jag skulle komma. Vi hade planerat in myskväll och pluggkväll, eftersom hon skulle jobba på lördag med så var en utekväll på fredag utestlutet. Jag kan ju säga att det inte gick som planerat, när jag anlände till Halmstad stod hon där och väntade på mig och vi styrde kosan mot stan med en gång, lite terapishopping hade vi tänkt. Vi hann knappt komma in i en affär då vi hörs några skrika hennes namn och de lyckades övertala oss att hänga med på en fest eftersom det var en tjej fyllde år så fanns det inga ursäkter att inte komma. Inte för att det var så svårt att övertala oss direkt, så vi fortsatte shoppingrunda vilket resulterade till stress-outfit-för-kvällen-shopping, jag hittade mig en fin brun klänning på H&M och en svart tröja med urringning i ryggen, mycket fin tycker jag. Därefter tog vi en liten sväng till "the big S" för att inhandla lite dricka. Jag kan ju säga att redan min första dag i Halmstad var händelserik, inte en lugn stund hade vi för att vi därefter fick stressa hem för att hinna göra oss iordning eftersom min kära vän hade bestämt för att locka håret (det tar henne typ 1 ½ timma) och jag har alltid tyckt att jag gör mig iordning länge, så tjejer ni kan inte klaga på mig. Därefter cyklade vi iväg till kalaset, tänk er jag cyklade! Jag var faktiskt lite orolig över hur det skulle gå eftersom jag inte cyklat på år, det gick dock förvånansvärt bra, det är som att cykla "höhö". Jag hade jätte kul den kvällen även ifall jag i början inte riktigt kände att jag platsade in eftersom de alla visade sig gå i samma klass eller hade något annat gemensamt, kände mig lite som en outsider dock när alla fått i sig lite proviant bla jag gick kommunikationen mycket bättre och jag blev en insider ganska fort. Efter förfesten stack alla iväg till en bowlinghall där det skulle spelas bowlingturné men jag och några andra var inte med, men det var kul ändå eftersom vi hejade på alla. Jag fick dock kasta för en men det gick verkligen inte bra, jag var så kaxig och det slutade med att jag fick ner en kägla haha, riktigt pinsamt. Kvällen avslutades på ett ställe vid namn Mårtensson och det var helt okej där faktiskt, musiken var väldigt blandad så det fanns all sorters folk där. Vi kom hem kl 5 på morgonen och kära Dea skulle upp kl 8, tyckte sååå synd om henne när jag hörde henne stiga upp, jag orkade inte ens lyfta min hand och tanken på att gå upp fick mig och rysa, men duktig som hon är gick hon till jobbet med locktången i handen eftersom hon ville locka håret till jobbet. Hon är så söt och jag hade dödat för hennes hår.

Jag spenderade dagen med Deas mamma framför TV:n och vi kollade på massa skitprogram men det var riktigt trevligt och jag lärde känna hennes mamma. När Dea kom hem hade hon en del nyheter om lite bravader som skulle hända på kvällen vi blev nog bjudna till 4 förfester det slutade med att vi fick beslutsångest och bestämde oss för att ta den som var närmast. Jag förstår faktiskt inte hur Dea orkade med lördagskvällen, jag var helt död, men jag kände att jag inte ville missa en till lyckad natt. Den här gången hamnade vi på en förfest med bara killar och det var riktigt roligt faktiskt, trotts min trötthet. Dea var på G hela kvällen och jag kände vid 2 tiden hur John Blund kom smygandes på mig, killarna lyckades övertala oss att gå på efterfest vilket jag ångrade ganska fort eftersom jag somnade i soffan och vaknade av att de kastade kapsyler på mig för att jag skulle vakna men jag bönade till Dea om att få cykla hem och hon som fortfarande var pigg offrade sig för min skull. Jag förstår fortfarnade inte hur hon orkade med hela natten, hon hade sovit kanske max 2 ½ timma liksom. Men som hon sa "Jag är en van festare" hon bor ju trotts allt i en riktig studentstad och alla dagar är lördag haha. Det krävs mycket energi för att hinna ikapp folket där hehe, något som jag måste öva upp.
Nä nu känner jag att jag har skrivit en hel bok men ville dela med mig av min helg till er som läser, hehe ni är väll kanske 3 st? Nu ska jag fortsätta kolla på Hitch inte för att jag har sett den en sådär 58 ggr, men jag väntar på min favorit scen och det är när Will Smith får en allergisk chock. Han liknar lite mig när jag får "stress-öga" hahaha..

Over and out// Jasiowa