2009-11-05

Dagens/månadens partylåt!

Daddy Yankee är aldrig fel och inte den här gången heller, den här låten lär uppskattas av alla som älskar latinska rytmer!

2009-11-04

reggeaton!!! ♥

Min kära Isabella har introducerat Angel y Khriz nya skiva - Showtime, den är riktigt grym faktiskt! Här kommer en av mina favoriter just nu.


hahahahaha snälla försök och ignorera offret som sjunger till låten men hittade ingen annan video!

2009-11-02

shululu

hmm idag har det varit en helt okej dag, praktiken har startat igång igen dock var det en kort dag fick sluta klockan 1, så jag drog mig hemåt då för att sedan möta upp Hanna i stan.
Passade på att färga håret (jag vet IGEN) nu är det jadu vad ska man kalla det mahogny? kastanj? Låter väldigt exotiskt faktiskt hehe men man kan nog tom kalla det zigenarbrunt (eftersom det är ganska mörkt med röda nyanser i). Jag fick en hjärtattack innan jag skulle tvätta ur färgen, det stod på paketet att jag skulle ha i det i 20 minuter men jag valde att ha det i 15 min för att det inte skulle bli för mörkt men även tillräckligt länge för att det inte skulle bli mer rött än brunt (har fått för mig att det röda kommer fram fortare) men när jag fick se mig själv i spegeln såg det jääätte svart ut med extremt röda skiftningar så det blev snabbt in i duschen och tvättade håret i fasa, som tur var såg det inte lika hemskt ut som jag trodde det skulle göra.
Well well sedan bar det av till bussen och Hanna hoppade på Bellevue, väldigt trevligt att åka buss tillsammans och nu ser väll folket jag alltid åker med varje dag att jag faktiskt också har vänner!! För gamla tiders skull lyssnade vi på Hannas musik, beundransvärt att hon alltid har all ny musik och i alla sorters remixar.

Första stoppet var "den hemliga gästens" (höhö) crib där vi egentligen inte gjorde något, väntade mer på att de skulle ta sig till Frölunda torg där de sedan skulle provspela för ett lag, väldigt kul hur killar kan bli under sådana här omständigheter, de betedde sig bokstavligt talat som kvinnor de sprang runt fram och tillbaka, den ene hade inte en tillräckligt bra väska, den andre hade inget underställ och fick sig en utskällning för att han skulle frysa under träningen och den tredje klagade på att han var hungrig. Jag och Hanna fick också försäkra dem flera gånger att det faktiskt är 7an som åker till Frölunda, haha sedan när de väll sitter på spårvagnen får Hanna ett sms med frågan "Är det säkert att det är denna som åker till Frölunda?!?!" hahaha SUCK!

Nästa stopp för oss blev supersushi där vi gottade oss med 9 bitar, tvingade i mig de två sista bitarna där jag sedan fick ångra det bittert eftersom illamåendet kom krypandes för både mig och Hanna.

Slutdestinationen blev Spinnaren (vårdcentralen) eftersom Hanna har väldigt ont i halsen och var rädd att hon hade fått halsfluss, vilket inte är så smart eftersom hon jobbar inom vården. Vi hade hoppats på att hon skulle bli prioriterad på grund av detta, men ack så fel vi hade såklart är barnen VIP. Det tog oss 1 timma bara för att skriva in henne, vi blev meddelade att det skulle ta ett par timmar innan det skulle bli hennes tur, så jag och Hanna åkte hem eller ja Hanna skulle åka hem för att hämta en bok och sedan åka tillbaka.
Kära Hanna sitter antagligen fortfarande och väntar på sin tur stackaren och jag ligger här gött med datorn på magen och julmust i handen.

Over and out// Jasiowa