2010-07-09

Dagens låt



Apropå Fjortiiiiiz

Fjortiiiiiz


Idag blir det fest och det är inte vilken fest som helst, det är fjortiiiz-tema ikväll hos Izz! hahaha.. Jag ser just detta framför mig, harregud vad vi kommer se ut. Jag vill tacka Nats för inspirationen hon skickade idag på facebook.


Blir nog en del roliga bilder från kvällen och jag hoppas på en uppdatering på min och Izz videoblogg, CHA CHA!! Nae nu är det nog dags och hitta en outfit, jag har ju sålt alla mina gamla kläder som skulle kunna användas för detta party, damn it!

Over and out// Baby Jasiowa

2010-07-07

Dagens låt



Sjukt bra!

aaaaaaaachu!

Prosit! Det är det ordet som jag får höra mest av dem senaste dagarna, det enda jag gör om dagarna är att nysa. Jag är verkligen stööört trött på min pollenallergi, den hämmar mig från att göra saker spontant, jag måste numera anpassa mig efter min allergi och det är inte okej! Jag knaprar tabletter som aldrig för, senast igår tog jag två av mina receptbelagda tabletter och en vanlig, denna var jag tvungen att köpa på ICA under mitt arbetspass. Det var verkligen akut för jag höll på och snora ner kassan haha. Lite roligt dock att se kundernas reaktion, de behandlar mig verkligen som pesten, numera hälsar jag inte på kunderna utan jag får börja med "nej jag är inte sjuk, jag är pollenallergisk" och då helt plötsligt får man lite empati och ett prosit, haha.
Det var inte meningen att jag skulle skriva ett självömkans inlägg men jag kände att jag behövde det ändå! Jag vill även upplysa dig Izz om den där behandlingen som ska få en och bli av med allergin. Well, väntetiden är cirka 3 år för att få den behandlingen. Dock kan man få cortison under tiden, men det ökar benskörhet och en risk för att gå upp i vikt så nej taack!
En jobbarkompis berättade igår att efter att ha fått ett anfall på jobbet och var tvungen att åka med ambulans till sjukhuset för att hon hade svårt att andas, det fick läkarna att fatta att hon verkligen behöver den där behandlingen. Behandlingen tar cirka 3 år innan hon blir helt allergifri. DAMN! Jag känner dock att det är lätt värt dem där åren. Jag menar om inte tabletterna hjälper längre så får man ta till lite starkare medel för jag pallar inte mer.

Over and out// En riktigt snorig Jasiowa